Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’home del vol vertical

11 febrer 2022, 20:13

- 10€

DATA I HORA

Hem de POSTPOSAR la funció de demà:
L’ HOME DEL VOL VERTICAL
Data a DETERMINAR.

NOM DE LA COMPANYIA

La Fornal d’espectacles

TÍTOL

L’home del vol vertical

SINOPSI

L’espectacle recrea la nit del 7 de desembre de 1965, a l’hospici de Llucmajor, al Convent de les monges de la Caritat. Pere Sastre, ja moribund, passa la seva darrera nit, acompanyat pel seu amic Gabriel Moragues. A les cases de Son Gall, que estan en un estat llastimós,  en Pere Sastre hi viu i hi guarda el que ha estat la seva raó de viure:  el Cometa-gira-avió. Queda atrapat entre les bigues, quan aquestes passen per ull, després d’unes plogudes intenses. Pere en pèssimes condicions és recollit uns dies després peruns amics i el deixen a  càrrec  de les monges.  Gabriel Moragues, interpretat per Joan Gomila,serà el qui a partir d’una narració  al seu amic, li recordarà la seva història i li rendirà el tribut per la gran admiració que  li professa.

Quatre seran els principals protagonistes d’aquesta història que se deixa endur per l’emoció de fracassos i èxits. Aquests quatre personatges reals són a més de Pere Sastre, el gran pedagog RufinoCarpena, el famós aviador americà Charles Lindberg i l’enginyer Juan de la Cierva.

No és una història decimonònica, encara que recrea els feliços anys vint dels segle passat. És una història actual, que parla de les desigualtats socials, del poder i dels somnis de les persones.

AUTOR

Joan Gomila

INTÈRPRETS

Joan Gomila, Xesca Forteza, Joan Aguiló

DIRECCIÓ

Frederic Roda

GÈNERE

Teatre

DURADA

70 minuts

EDAT RECOMENADA

A partir de 16 anys

PREU ENTRADA:

10€

Mostra els detalls

Data:
11 febrer 2022
Hora:
20:13
Cost:
10€
Categoria d'Esdeveniment:

Mostra els detalls

Data:
11 febrer 2022
Hora:
20:13
Cost:
10€
Categoria d'Esdeveniment: