Carregant Esdeveniments

« Todos los Eventos

  • Aquest event ja ha passat.

CONCERT ANEGATS

30 abril, 2018

ANEGATS

TORNEN ALS ESCENARIS

Després d’un descans vital de quatre anys, el grup de rock Anegats tornen a partir del mes d’abril als escenaris i asseguren enregistrar nou disc a partir del mes d’octubre.

No hi ha dubte que Anegats s’ha convertit en la banda de rock més emblemàtica del panarama musical illenc durants els darrers 10 anys.

Després de quatre anys de la seva aturada, encara segueix present el buit artístic que els de Son Servera varen deixar. No només al circuit de concerts de l’estiu mallorquí, sinó també a la vida quotidiana de tantes persones que han crescut amb ells i la seva música.

Aquest període d’absència ha evidenciat que la música d’Anegats encara roman al cor de la gent. Així ho demostren fets com que siguin la formació mallorquina amb més escoltes a Spotify https://www.arabalears.cat/balears/Anegats-musica-que -sescolta-Palma_0_1394860685.html. Que hagin estat una de les bandes més versionades a les revetlles d’aquests darrers anys. O les innumerables veus anònimes que s’han alçat reivindicant el rol i el retorn de la banda.

Doncs bé, Anegats tornen.

La intenció de la formació serverina és gravar un nou disc a final d’any, que serà el seu vuitè treball. Ells afirmen que “un artista se nodreix d’allò que aspira a crear, no d’allò que ha creat”. Per aquest motiu han decidit reactivar-se puntualment als esceneris, i tornar connectar amb un públic àvid de la seva energia i autenticitat.

Anegats actuaran dia 30 d’abril al TEATRE LLOSETA.

Discografia:

Illenc (Blau-Discmedi 2004), Mons Diferents (Blau-Discmedi 2005), Caminar entre Gegants (Blau-Discmedi 2007), Paraules (Blau-discmedi 2009), Prova i Error (Blau-discmedi 2011), Brou (Blau-discmedi 2013), El Fil d’Ariadna CD+DVD (Blau-discmedi 2014), Documental Filant Somnis https://vimeo.com/111871324